Studenti druge godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića, u nedelju su se vratili sa nastave skijanja koja se održavala na Kopaoniku.

Prva grupa studenata slušala je i polagala nastavu iz predmeta “Osnove skijanja”, a kojom je rukovodio prof. dr Rašid Hadžić sa svojim asistentima.

Ekipa portala Mladi Nikšića je razgovarala sa studentima koji su se nedavno vratili sa Kopaonika.

“Najprije veoma sam zadovoljan kako je protekla nastava skijanja, a posebno bih se zahvalio profesorima koji su se potrudili da prenesu svoja znanja iz ove oblasti. Staze na kojima smo učili osnove skijanja je bila odlična, uslovi na Kopaoniku takođe”, saopštio je student druge godine Rade Đoković.

Svoje oduševljenje proteklom nastavom nije krio ni drugi sagovornik, takođe student druge godine Milija Vuletić.

“Utisci sa Kopaonika su sjajni, odličnu nastavu sam i očekivao, ali sam samom planinom, stazama i smještajem zaista prijatno iznenađen. Druženje nakon nastave je nešto što ću pamtiti i volio bih da i sledeće godine nastavu držimo na ovoj planini”, saopštio je Vuletić.

Trenutno na Kopaoniku borave studenti treće godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, a “difovci” polažu nastavu iz predmeta “Tehnika i metodika skijanja”.