Demokratska Crne Gora održala je Konstitutivnu sjednicu Mjesnog odbora Kličevo nakon uspješno sprovedene kampanje „od vrata do vrata” i obiđenih 1.353 domaćinstva u ovom dijelu Nikšića, piše DAN.

Na sjednici, kojoj su prisustvovali predsjednik, potpredsjednik i generalni sekretar Demokrata, Aleksa Bečić, Momo Koprivica i Boris Bogdanović, a koju je otvorio predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Nikšić, Marko Mitrović, za predsjednika MO Kličevo jednoglasno je izabran Goran Mićović.

Predsjednik Demokratske Crne Gore je poručio da velika posjećenost sastanka pokazuje da u Demokratskoj Crnoj Gori stanuje svježina, zdrava energija, pozitivizam, zdrave ideje, ali i riješenost, odlučnost i hrabrost svih članova i simpatizera Demokrata da Nikšić povedu putem budućnosti.

“Mnogo je razlika između nas i njih. Na jednoj strani imamo lažni moral, lažni patriotizam, partiju asocijaciju na kriminal i korupciju, partiju koja je poharala sve ono što se decenijama i vjekovima čuvalo, partiju kojoj je jedan dio članova u Spužu, jedan dio članova sa strahom čeka kada će poći, partiju-simbol propadanja i Nikšića i Crne Gore. Sa druge strane, imate ljude koji su beskomprimisni u borbi protiv kriminala, koje ne mogu da ucijene i korumpiraju, zato su i organizovane kriminalne grupe uznemirene, jer za protivnike imaju ljude koji čojski i sojski uzvraćaju na njihove kukavičke metode”, saopštio je Bečić.

D.D.