Učesnik Pinkovih zvezdica, naš sugrađanin Ismail Delija, nastupiće 12. septembra na Sport fest-u, a pored njega publiku će zabavljati kultna grupa Osvajači.

Mladi pjevač kazao je da jedva čeka nastup pred domaćom publikom.

“Velika je čast i zadovoljstvo pjevati pred svojom publikom i to sa muzičkim veličinama kao što su Osvajači. Biće divno druženje, pjevaću pjesme Saše Kovačevića, Parnog Valjka, a vjerovatno i neku od Tropico bend-a. Nemam tremu, nisam je imao ni tokom takmičenja. Trudiću se da otpjevam najbolje što znam, da dam sve od sebe, ali isto tako očekujem aplauze i podršku mojih Nikšićana”, rekao je Delija za portal Mladi Nikšića.

On se osvrnuo na nedavni nastup prilikom otvaranja novog “Okova”.

“Prelijepo je bilo na otvaranju, bilo je mnogo sugrađana, naročito djece i omladine sa kojima sam se slikao i dijelio im autograme. Pozivam sve da dođu 12. na trg da se lijepo zabavimo i napravimo sjajnu atmosferu”, rekao je Delija.

U okviru 6. Sport fest-a održaće se takmičenja u duatlonu, fudbalu, rukometu, biciklizmu, atletici, džudou, karateu, odbojci, plesu, tenisu i stonom tenisu i šahu. Promoter festa pod sloganom “bavi se sportom igraj za Crnu Goru” biće član nikšićkog Akademika Nikola Gušić. Takmičiće se i školice sporta, a biće organizovana prezentacija aerobika.

Program će počet