Fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je sinoć u Skoplju, u prijateljskom meču, od Makedonije 4:1.

Makedonija je do pobjede došla golovima Vanča Šikova u 34. i Aeksandra Trajkovskog u 37, 41. i 64. minutu. Jedini pogodak za Crnu Goru postigao je Stevan Jovetić u 88. minutu. On je bio u šansi još dva puta, u 25. i 48. minutu, ali je makedonski golman bio siguran.

Priliku da se upiše u listu strijelaca imao je i Fatos Bećiraj u 51. i 57. minutu, ali nije bio precizan.
Fudbalska reprezentacija Crne Gore protiv Makedonije odigrala je najslabiji meč od kada postoji, kazao je selektor Branko Brnović. On je kazao da nije očekivao “takvu” igru Makedonije.

“Mi smo trebali da igramo onako kako su oni igrali, a ne obratno. Osim prvih deset minuta sve ostalo je bilo za zaborav. Čestitke Makedoniji na igri, kažem, sve ono što smo trebali mi da radimo, radili su oni i zasluženo su pobijedili”, rekao je Brnović, prenose Vijesti.

On je istakao da je Crna Gora prvih 15 minuta bila bolja i imala dobre šanse.

“Poslije prvog primljenog gola smo pali, očigledno ekipa nije bila spremna za ovu utakmicu. Makedonija je to iskoristila i odigrala možda i najbolju utakmicu od svog postojanja. Mi smo platili ceh našom neozbiljnošću i najslabijom igrom od kada postoji reprezentacija”, rekao je Brnović.

On je, odgovarajući na pitanje o perspektivi reprezentacije i ličnim planovima, kazao da crnogorska reprezentacija sigurno nije završila na način kako je očekivano.

“Ne da nismo očekivali poraz, očekivali smo pobjedu, ali očigledno da nismo ušli u utakmicu kako treba. Što se tiče za nešto dalje, vidjećemo šta će se dešavati, ova ekipa ima kvalitet, ovo nije ni pet odsto njenih stvarnih mogućnosti. A što se tiče mojih ličnih planova, u razgovoru sa Dejanom Savićevićem sigurno ćemo izabrati najbolje rješenje da reprezentacija krene boljim putem od onog na koji je završila večerašnju utakmicu”, zaključio je Brnović.