Na prvom crnogorskom Teletonu za liječenje djece oboljele od karcinoma prikupljeno je 367.374 eura. Učestvovalo je gotovo 100 poznatih ličnosti među kojima su glumci, pjevači, sportisti, TV lica kao i predstavnici kompanija koje djeluju na teritoriji Crne Gore.

 

Otac male Selene saopštio je da su on i njegova supruga uplatili donaciju od 100.000 hiljada eura.
“Od mene, moje ćerke Nike, Aide i najviše od Selene, doniramo sto hiljada eura u ovaj Fond. Mislim da je ovo način na koji možemo pomoći onima, koji su se našli u istoj situaciji kao mi i ovdje ne smijemo stati”, kazao je Mandić.
Na donatorski broj 1511 javljali su se bubnjar Dragoljub Đuričić, glumica Varja Đukić, sportista Dejan Zlatičanin, rukometašice Katarina Bulatović, Milena Knežević, bivša rukometna zvijezda Bojana Popović, jedan od najuspješnijih naših košarkaša Vlado Šćepanović, pjevač Boban Rajović, muzičar Žuti Serhatlić, fudbalski selektor Ljubiša Tumbaković, pisac Balša Brković, pjevač Sergej Ćetković, glumac Boro Stjepanović, pjevačice Nina Žižić, Milena Vučić i mnogi drugi i razgovarali sa svima koji su uspjeli da dobiju vezu.
Razgovori su bili ograničeni na dva minuta, pa su građani na taj način mogli da doniraju po dva eura. Osim pozivom ka broju 1511, građani su mogli donirati 1 euro slanjem poruke sadržine 5 na 14543.