Baletska predstava za djecu “Čipolino” izvedena je sinoć na sceni Nikšićkog pozorišta u dva termina, a publici su se predstavile učenice Baletske škole „Princeza Ksenija“.

Nikšićko pozorište dočekalo je balerine iz Nikšića, Podgorice i Bara na najbolji način, punom salom i publikom svih uzrasta.
Zanimljiva igra na sceni oduševila je gledaoce, kako djecu tako i starije koji su svoje iskustvo podjelili sa portalom Mladi Nikšića.

„Prvi utisci nakon gledanja predstave su zaista divni. Uživala sam i epitet baletskog spektakla je nadmašio moja očekivanja. Evidentan je odličan rad škole, gdje su sve djevojčice iz tri crnogorska grada zaista uigrane, na čemu ovim putem čestitam njihovim mentorima” saopštila je Ljiljana.

Priča o mladom Čipolinu, koji se bori protiv nepravde, je osim zanimljive radnje, nikšićkoj publici priredila odličnu muziku, kostimografiju i dekoraciju scene, što je ostavilo jak utisak na gledaoce.

„Na predstavu sam došla sa svojim sinovima, koji su kao i ja oduševljeni samom izvedbom. Kostimi i uređenost scene uz odličnu muzičku pratnju doprinijeli su da publika zaista sa uživanjem napusti salu. Nadam se da će „Princeza Ksenija“ nastaviti sa odličnim radom i da će opet gostovati u Nikšićkom pozorištu”, kazala je Natalija.

Predstava „Čipolino“ je u produkciji Baletske škole „Princeza Ksenija“ premijerno izvedena 2002. godine. Njeno dopunjavanje i obnova bilo je 2014. godine, dok je repremijera izvedena prije dva mjeseca na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta.