cinema

Za ljubitelje fima Cinema 213 je za sjutra pripremila tri projekcije.

Prvi termin, u 15:25 rezervisan je za projekciju filma “Crni panter:Vakanda zauvjek”. Kraljica Ramonda, Šuri, Okoje i Mubaku bore se kako bi zaštitili svoje ljude od upada svetskih sila koje se, nakon smrti kralja T’Čalea nameću kao opasnost. Kada ih Namor, vođa skrivenog podvodnog naroda upozori na globalnu pretnju, Vakanđani iznalaze nova rešenja.

U 18:25 biće prikazan film “Vera”.
Film “Vera” je inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, koju su neki nazivali “srpska Mata Hari”.
U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, nemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi.

I za kraj, u 20:45, očekuje vas film “Meni”.
Mladi par odlazi na udaljeno ostrvo, na severozapadu Pacifika, kako bi uživali u ekskluzivnoj večeri čuvenog šefa kuhinje. Ono što nisu znali, jeste da ih očekuju šokantna iznenađenja, jer je šef kuhinje odlučio da će ta noć biti vrhunac njegove karijere. I ostvariće svoj cilj na jeziv način. To je ipak sve dio menija.