Cinema 213 za sjutra je pripremila tri filma.
Prvi počinje u 16:15 h, i to film “Čudesni svijet”.Čudesni svijet donosi priču o tri generacije koje prevazilaze svoje razlike dok istražuju čudesan, ali često neprijateljski svijet. Film predstavlja Klejdse, legendarnu porodicu istraživača i avanturista, koji pokušavaju da plove neistraženom i opasnom zemljom zajedno sa šarenolikom ekipom uključujući i jednu nestašnu mrlju, tronogog psa i gomilu proždrljivih stvorenja.
Drugi film počinje u 18:05h, i to “Vera”.U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, njemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi. Film VERA je inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svjetskog rata, koju su neki prozvali srpskom Mata Hari.
Poslednji termin za sjutra je u 20:30 h i završavam filmom “Moonage Daydream”.Smatran jednim od najvećih umjetnika našeg vremena, Dejvid Bouvi je ostavljao značajan trag u kulturi preko pedeset godina. MOONAGE DAYDREAM je prvi film koji je podržalo David Bowie Estate, koje je Morgenu omogućilo pristup njihovoj kolekciji bez presedana. Ispričan kroz uzvišene, kaleidoskopske slike, lične arhivirane snimke, neviđene performanse, a usidren autentičnom muzikom i riječima Dejvida Bouvija, MOONAGE DAYDREAM poziva publiku da uroni u jedinstveni “Bouvi” svijet.