futsal Čelik 1

Odlična utakmica i prava futsal “poslastica”, viđena je u Sportskom centru “Nikšić”, gdje je u derbi meču Prve crnogorske lige ekipa “Čelika” savladala sastav “Bajo Pivljan” rezultatom 2:4. Pobjedu svojoj ekipi obezbjedio je Božidar Janjušević, koji je sjajnu partiju krunisao sa tri gola.

Ravnopravna borba i odmjeravanje snaga na obje strane, uz mali broj izglednih šansi slika je prvog poluvremena u kojima su mreže nikšićkih ekipa mirovale. Međutim, potpuno drugačija igra viđena je u drugih 20 minuta. Konstanti napadi i jedne i druge ekipe, veliki broj šuteva na gol, pružili su publici u Sportskom centru odličnu predstavu. Sastav Čelika je preko Janjuševića, koji je do tada već solo majstorijama izmamio veliki broj aplauza, došao do početnog vođstva. Međutim, protivnička ekipa je brzo odreagovala i dva minuta kasnije poravnala rezultat. Seriju napada na jednoj i drugoj strani prekinuo je tim “Bajo Pivljanin”, koji je u 29. minutu meča preokrenuo i poveo sa 2:1. Da je u odličnoj formi i da je veoma motivisan da dobije meč pokazao je Janjušević koji je još jednom pokazao umijeće sa loptom, prošavši gotovo kompletnu protivničku ekipu, te matirajući golmana poravnao rezultat. U posljednjih deset minuta, ekipe su krenule na sve ili ništa, ali sreća nije poslužila sastav “Bajo Pivljanin”, čiji je igrač Dragan Jakovljević postigao autogol, te je opet ekipa Čelika imala prednost. Konačan rezultat postavio je najbolji igrač ove utakmice Janjušević i na minut do kraja, pored svog imena upisao het trik. 
Pobjedom u ovom meču Čelik je osigurao prvo mjesto na tabeli i uvećao prednost u odnosu na prvog pratioca ekipu “Bajo Pivljanin”.
Jedina situacija koja je bacila mrlju na odličan derbi bila je povreda Mihaila Ristića, koji je u sudaru sa golmanom Čelika, dobio udarac u glavu, nakon kojeg je morao napustiti teren.

Čelik 2
futsal 2
čelik
futsal
futsal
futsal Celik 4
futsal
Čelik