mladi niksica

Uvaženi predsjedniče Opštine, predsjedniče skupštine Opštine, građanke i građani, u ime Socijaldemokrata Crne Gore i u svoje ime koristim priliku da čestitam Dan opštine Nikšić, saopštio je lider Socijaldemokrata Ivan Brajović, prenosi CDM.

“Ono što je u prethodnim godinama postignuto na planu razvoja ovog grada pokazuje da je život u Nikšiću znatno unaprijeđen, ali da svakako stoji otvoren prostor za brojna ulaganja i nove projekte. Ova najveća crnogorska opština, raspolaže brojnim potencijalima, a uz pomoć pravih investicija i adekvatnom raspodjelom resursa, uvjeren sam da će u godinama koje slijede, Nikšić ostvariti značajan ekonomski i privredni napredak”, kazao je Brajović.

Ono za šta se Socijaldemokrate posebno zalažu, kako navodi, a na šta svi skupa moramo biti usmjereni, jeste obezbjeđivanje boljih mogućnosti za mlade ljude, jer ulaganjem u njihovu budućnost investiramo u ljepšu budućnost Nikšića.

“Neophodno je da svi, postepenim koracima, damo svoj doprinos adekvatnom razvoju industrijske proizovodnje i podizanju nivoa sveukupnog životnog standarda ljudi u ovom gradu. U uvjerenju da će naredne godine donijeti očekivani prosperitet gradu i svim njegovim građanima, još jednom čestitam Dan opštine”, poručio je Brajović.