Dvadesettrogodišnji Nikšićanin Brajan Malovic (B-yang) biće novi učesnik rijalitija “Maldivi”. U pitanju je nastavak rijalitija “Parovi” koji se emitovao na televiziji “Happy”. Ovaj rijaliti podigao je mnogo prašine u medijima zbog eksplicinog ponašanja mnogih učesnika, a u više navrata je bilo priče da ga treba ukinuti.

Brajan je dobio poziv od organizatora i prošao sve što treba, a u “Maldive” ulazi da se ispromoviše jer se bavi muzikom i da pokaže i reprezentuje svoj grad i državu kako dolikuje.

“Po prirodi imam urođen smisao za humor i biće zabavno. I đed mi je pokojni bio glumac i veliki humorista od čovjeka – Drago Malović, Radosav iz “Đekne”. To sam naslijedio od njega i naravno guste obrve”, kazao je Brajan.

Dodao je da u “Maldive” ne ulazi da bi bilo koga “smuvao”, ali je rekao da se nada da će zavesti Jelenu Golubović. Naravno, šalio se.

Brajan je skroman što se tiče plasmana u rijalitiju. “Ne nadam se prvom mjestu jer ima dosta favorita koji su mnogo jaki, ali ali ako bi se to desilo dobro bih razmislio gdje bih otputovao”, zaključio je B-yang.

Brajan se muzikom bavi još iz srednje škole, od sedamnaeste godine. Studira Primijenjene Studije Menadžmenta na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. On je nedavno sa svojim kolegom Aleksom Bijelićem (Sleeg) došao na ideju da odradi pjesmu koja će imati folk i rep zvuka, obradu Brenine pjesme “Udri Mujo”. Iza sebe imaju 12 pjesama.