Kompanija ME-net, koja sa Posh33 organizuje konferenciju NetWork, poziva studente zainteresovane za praćenje ovog događaja da učestvuju u takmičenju, na kome mogu da dobiju besplatnu kotizaciju.

Kako podsjećaju u svom pozivu, konferencija NetWork okupilja neka od najvećih imena iz oblasti marketinga u regionu, biće prvi put održana od 8. do 10. decembra u hotelu Verde Complex u Podgorici, prenosi portal Analitika.

– U toku trodnevnog programa učesnici konferencije će moći da se upoznaju sa najnovijim trendovima iz oblasti digitalnog marketinga i steknu vrijedne poslovne kontakte. Prvi dan konferencije je rezervisan za napredne radionice, gdje će stručnjaci ME-net tima učesnicima prenijeti praktična znanja koja će im pomoći da unaprijede online prisustvo organizacija iz kojih dolaze – navode organizatori.

Oni pozivaju mlade ljude da na ovoj konferenciji saznaju više o oblasti kojom žele da se bave, kao i da prošire i unaprijede postojeće znanje, pa žele određenom broju studenata da omoguće besplatno učešće na konferenciji i steknu znanja koja će im biti od velike važnosti za dalji razvoj.

Uslovi odnosno zadatak tima za studente su sljedeći:

1. Napisati blog post na temu trendova u digitalnom marketingu. Temu blog posta birate vi – možete ići usko ili široko koliko želite. Imajte na umu da od vas ne tražimo motivaciono pismo već edukativni blog post na temu koja se tiče digitalnog maketinga. Fokusirajte se na nešto što biste mogli da pričitate na blogu koji se bavi digitalnim marketingom i što bi ljudima bilo korisno. Blog post mora da sadrži od 800 do 1.500 riječi.

2. Kreirati fotografije koje će pratiti blog post. Jednu naslovnu fotografiju, dimenzija 500×1.000 pixela, i po jednu fotografiju na svakih 350 riječi koja odgovara sadržaju blog posta, širine veće od 1.000 pixela.

3. Kreirati fotografiju i pripremiti tekst koji bi pratio objavu vašeg posta na Facebook-u i Twitter-u.

Kako se navodi, svi timovi koji su zainteresovani za učešće u takmičenju, šalju svoj rad na postavljeni zadatak u PDF formatu, na email adresu takmicenje@menet.me najkasnije do 25. novembra.

Sve ideje moraju biti originalne i samostalne. Svako kopiranje ideja i/ili navođenje podataka bez referenciranja će rezultovati eliminacijom tima. Pobjednici takmičenja, tri najbolje ocijenjena tima, će biti objavljeni 1. decembra na ME-net blogu. Blog postovi pobjednika će naknadno biti objavljeni na ME-net blogu pod imenom autora.

U takmičenju mogu da učestvuju timovi od jednog do tri studenta. Konkurs je otvoren za studente akademskih i specijalističkih studija, koji su mlađi od 26 godina, svih crnogorskih Univerziteta. Timovi mogu biti multidisciplinarni – nije potrebno da članovi tima budu sa istih fakulteta ili univerziteta.

Članovi tri najbolje rangirana tima će dobiti besplatnu kotizaciju za konferenciju NetWork koja će se održati od 08. do 10. decembra u hotelu Verde u Podgorici. U cijenu kotizacije je uključena akreditacija za prisustvo sva tri dana na predavanjima, ručak za sva tri dana, kafe pauze za sva tri dana, te prisustvo NetWork koktelu, 9. decembra u 20 časova