Prepaid paket Revolucija 060 omogućiće korisnicima neograničen pristup omiljenim aplikacijama, uz sve neograničenu besplatnu komunikaciju prema 060 brojevima i to svakog mjeseca po hiljadu minuta i SMS-ova, saopšteno je iz M:tel-a.

Iz kompanije su kazali da paket Revolucija 060 omogućuje korisnicima i najnižu cijenu poziva ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori od šest centi po minutu.

Aplikacije koje su besplatno dostupne u Revolucija prepaid paketu su Viber, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram, Wikipedia i Mondo.

“Količina podataka raspoloživa po maksimalnoj brzini je jedan gigabajt (GB), nakon čega se brzina smanjuje na 128 kilobita po sekundi (kbps). Benefiti promotivne ponude traju do kraja naredne godine, a odnose se na sve kartice koje će biti aktivirane do 31. decembra“, navodi se u saopštenju.

Prodajna cijena paketa je četiri EUR. Rok važenja Revolucija 060 prepaid SIM kartice sa pravom korisnika na odlazne i dolazne pozive je 30 dana u kontinuitetu od prvog poziva ili od poslednje dopune kredita. Po isteku 30 dana, korisnik u narednih 30 dana ima pravo na dolazne pozive.