Današnja nedelja stigla nam je u prilično jarčevskom stilu, povučena, mirna, i usamljena. Vi sami danas odlučujete da li sa sobom podnosite samoću jer vam prija, ili biste se osamili uz odgovarajuću osobu. Provedite ovaj dan lijepo i mirno i šta god se desilo prethodne sedmice, danas mozganje o tome neka stane i odmori vam glavu.

OVAN

Posao

Ukoliko ste mislili da ćete imati razrIJešenu finansijsku situaciju u toku dana, moguće da ste se malo prešli danas. Budite spokojni kada su vaši lični zahtJevi u pitanju, ispunićete ih bez većeg zalaganja samo treba da se povremeno strpite, kada su u pitanju trenUtni aspekti koji ne doprinose razrJešenju situacije u većoj meri trenutno.

Ljubav

Vaša emotivna strana je zadovoljavajuća. Imate pored sebe nekoga na koga možete da se oslonite i ne žalite za trenutnim propuštenim stvarima na koje niste vJerovali da vam mogu napraviti lošiji ambijent.

Zdravlje

Nemate veće probleme.

BIK

Posao

Kontakti sa drugim ljudima u koje ste imali povjerenje mogu da vas pokolebaju u stavu koji trenutno imate. Budite spokojni u onome što trenutno osećate kao otežanje kroz koje prolazite, jer je sve stvar izbora i kompromisa. Budite strpljiviji u svojim namerama.

Ljubav

Pomalo vas iritira stav partnera na koga ste polagali velike račune. Morate da vjerujete u ono šta drugi pričaju, jer u svemu tome ima malo i istine.

Zdravlje

Povišen krvni pritisak.

BLIZANCI

Posao

Stav koji ste do nedavno gajili nosio vam je konotaciju lošeg izbora na koji niste računali u većoj meri. Možete da računate na jednu Škorpiju, koja vam nudi izlaz i rešenje za trenutnu problematiku oko papira ili dokumenata, koji su jako bitni za vaš tok radnih zaduženja.

Ljubav

Volite da dominirate u ljiubavnoj vezi. Partner pored vas je isto neko ko ne želi da prizna da ima problem sa egom. Pokušajte da nađete kompromis ovaj put.

Zdravlje

Imate veće naznake za pojačan kašalj.

RAK

Posao

Poslušajte savJet svojih kolega kada je u pitanju ativnost koju trenutno obavljate. Morate da se strpite oko trenutne situacije, koja vam se protežira imperativno kroz trenutna zaduženja, koja imate. Na veći izbor ne računajte. Budite zadovoljni onim što trenutno imate.

Ljubav

Neko u vašoj blizini vas iritira i ne želi da vam dopusti da se opustite u njegovom društvu. Jedna Škorpija je u vas zaljubljena ovaj put.

Zdravlje

Promjenljivo.

LAV

Posao

Možda nećete uspjeti mnogo toga da rješite danas, ukoliko budete ipak morali da se posvetite ispravkama grešaka koje ste imali u prethodnom periodu. Morate da se oslonite na sebe najviše. Uzmite stvari u svoje ruke.

Ljubav

Partner vam je sklon površnim vezama. Ne dozvolite da vas neko izigra danas i napravi veliku pometnju u komunikaciji.
Zdravlje

Možda odete na jedan sistematski pregled.

DEVICA

Posao

Pokušajte da dovedete u red sve ono što ste planirali jer ćete imati neko drugo zaduženje u skorije vreme. Budite fokusirani na trenutno zaduženje, koje vam se plasira u narednom periodu. Moraćete mnogo više da radite kako kaže Merkur, vaš vladar koji je trenutno retrogradan.

Ljubav

Imate odličan stav i znate šta želite. Neke pojedinosti iz vašeg ličnog života nećete pričati u narednom periodu. Smatrate da vam je partner pomalo loše raspoložen za duže priče.

Zdravlje

Nemate veće tegobe.

VAGA

Posao

Niste u zahvalnom položaju ovaj put, pa se nećete snaći u dogledno vreme, koliko će se od vas tražiti malo bolja koncentracija na polju finansija. Morate da se podvedete pod pravilo da je strpljen čovek u suštini i spašen.

Ljubav

Osećate se umorno od priča na koje niste navikli da vodite sa osobama suprotnog pola. Volite da se osamite i da budete u svom svetu ovaj put.

Zdravlje

Bešika vam je slaba.

ŠKORPIJA

Posao

Ne želite da se vodite dosadnim poslovima, koji vam ne doprinose boljoj satisfakciji na koju ste mislili u poslednje vrijeme kao na prolaznu kategoriju. Bićete podržani od kolega ovaj put i možete da s eoslonite na jednu žensku osobu koja je ustanju davam pruži odlične ideje.

Ljubav

Vaša strastvena priroda je i danas u zenitu. Imate sa kim da podelite svoje snove pa se nećete zadržavati na trenutnoj poziciji, već ćete biti konkretniji prema partneru.

Zdravlje

Dobrog ste zdravstvenog stanja.

STRIJELAC

Posao

Vaša poslovna saradnja sa strancima je odlično danas kotirana. Pokušajte mnogo toga da rešite kroz trenutne transakcije, koje možete da očekujete u narednom periodu. Bićete dovoljno dobro podržani od strane kolega koji vam pružaju mnogo toga izazovnog kroz trenutne transakcije.

Ljubav

Pokušavate da riješite trenutnu situaciju u vašem ljubavnom odnosu, koji vam pruža maksimalnu satisfakciju. Osećate se mnogo bolje u svojoj koži već neko vreme.

Zdravlje

Čuvajte se nazeba.

JARAC

Posao

Posao koji trenutno radite nije u većoj mjeri težak, koliko se traži dodatna spremnost u postupcima na koje ste već navikli. Nemate namjeru da izmišljate nešto novo, kada je sve na dohvat ruke. Od vas se traži stari kliše rada.

Ljubav

Ne želite da se dajete osobi koja vas nipodaštava.Volite da se pokažete u najboljem svjetlu kada su u pitanju partnrski odnosi.

Zdravlje

Preosetljivi ste na pojedinu hranu.

VODOLIJA

Posao

Vaša prisutnost na projektu izaziva nedoumice kod radnika i neko će vas potpuno drugačije shvatiti u radu, koji budete protežirali. Morate da ostanete dosledni datim okolnostima na koje ste već navikli da poslujete.

Ljubav

Ponavljate stare greške na koje ste odavno već zaboravili. Volite da dominirate i da se pokazujete boljim nego što zapravo jeste.

Zdravlje

Imate konstantne glavobolje.

RIBE

Posao

Vaša poslovna šansa se krije u vama. Morate da ostanete dosledni zadatku na koji ste računali da ćete ga rješiti u dogledno vreme. Malo ste prekoračili granicu ovaj put i pokušaćete da neke stvari ispravite kod sebe. Bićete više disciplinovani nego ranije.

Ljubav

Ponosni ste na svog partnera i nemate namjeru da slušate glasine, koje su vam isuviše degutantne ovaj put. Pokušajte da otvoreno popričate o svojim namjerama.

Zdravlje

Nesanica.