redukovne linije u toku praznika

Tokom praznika autobuske linije će biti izmjenjene, na koji tačno način rekli su da ne znaju, i da tu informaciju obično dobijaju nakon izmjena.

U ovim danima sve linije se kreću regularno do Božićnih praznika. Autobusi su puni i ljudi često putuju. Takođe su kazali da se rijetko javi po neka primjedba više preko telefonskog poziva, ali imaju razumijevanja. Kako i sami tvrde, postoji neodgovornost kod neuređenosti prevoza i obavještenja građana o tome. Ukoliko želite da se informišete o redovima vožnje to možete učiniti na broj 213-018. Sajt je takođe nepouzdan jer je izrađen prije 10 godina, savjetuju da ipak pozovete i dobijete potrebne informacije.
Kako vozači nijesu bili na mjestu polaska, pred autobuskom stanicom pitali smo gospođu iz autobuske službe kako utiče na vozače nova situacija i smanjen broj linija, na šta nam je ona kazala: “Nezadovoljni su jako, jer to već traje neko vrijeme. Praznici i pandemija su ugrozili njihov posao.” Linija Podgorica-Beograd-Novi Sad je ukinuta zbog pandemijske situacije.