Na jugu i u centralnom dijelu Crne Gore jutros se saobraća nesmetano, a na sjeveru usporenije zbog zaostalog snijega i leda, saopšteno je iz Auto-moto saveza. Oni su upozorili da su duž i usjeka mogući sitniji odroni, pa se vozačima savjetuje oprezna vožnja prilagođena uslovima i stanju na putu.

Na putu Rožaje-Kula-Peć zabranjeno je saobraćanje kamionima sa prikolicom.

Na putu Cetinje-Budva, u mjestu Markovići, saobraća se jednom trakom za vozila do deset tona.

Na magistralnom putu M-4 dionica Lipci-Grahovo, u mjestu Donje Krivošije, režim saobraćaja je, zbog radova, promijenjen sa tri na dvije saobraćajne trake, a dolaziće i do desetominutnih prekida za sve vrste vozila od deset do 11 i od 15 do 16 sati.

Na magistralnom putu Bar-Ulcinj, na lokalitetu Kruče, zbog sanacije klizišta promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na Cetinju, na regionalnom putu R-1, od kružnog toka do završenog dijela Mojkovačke ulice, do 30. aprila, saobraća se u skladu sa signalizacijom.
Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu, neprekidno je na usluzi svim građanima. Više informacija se može dobiti putem telefona: 19807, 020 234 999 i 063 239 987.