Site icon Mladi Nikšića

AMSCG: Saobraća po mjestimično mokrim putevima

U Crnoj Gori se saobraća po mjestimično mokrim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili na sitnije odrone duž klisura i usjeka.
Saobraćaj na magistralnom putu M-6 na dionici Mihajlovica – (Ranče) Pljevlja zbog rekonstrukcije biće obustavljen od 11 do 15 sati.
Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani zbog radova saobraćaj će biti obustavljen od devet do 15 sati.
Zbog sanacije klizišta na magistralnom putu m-3 dionica Šćepan Polje-Nikšić promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.
Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo do istoimenog naselja, saobraćaj će zbog rekonstrukcije za sve vrste vozila biti privremeno obustavljen. Saobraćaj će se usmjeravati preko autoputa.
Na magistralnom putu M-3, dionica Debeli Brijeg-Meljine, u mjestu Topla, zbog sanacije klizišta saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Zbog izgradnje bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Zbog izgradnje objekta na magistralnom putu M-1 dionica Budva-Petrovac, u mjestu Bečići, režim saobraćaj biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova od osam do 11 sati.
Na magistralnom putu M-3, dionica Danilovgrad-Podgorica, u toku je rekonstrukcija puta, zbog čega se saobraća naizmjenično jednom trakom na mjestima radova, a mogući su povremeni prekidi saobraćaja ne duži od 15 minuta.
Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-1, dionica Mojkovačka ulica, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni sa povremenim prekidima ne dužim od 15 minuta.
Zbog sanacije regionalnog puta R-13, dionica Mateševo-Kolašin, u zoni Mateševa saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima ne dužim od 15 minuta.
Iz kompanije CRBC, koja pravi auto-put, obavijestili su da je pristup gradilištu dozvoljen samo zaposlenima uz posjedovanje nove propusnice.
Navodi se da je ograničenje brzine u tunelima 20 kilometara na sat (km/h), dok je ograničenje brzine kretanja na mjestima gdje su radovi završeni 40 km/h.
“Svako prekoračenje brzine će se evidentirati i adekvatno sankcionisati od policije”, kaže se u saopštenju.

Exit mobile version