Mladi Nikšića

Pročitajte šta vas očekuje na ljubavnom planu 12. decembra. Rakovi nervozni, Strijelčevi nerealni u rješavanju problema, Ribe bi mogle biti izložene kritici

OVAN

Miran dan ako budete na eventualne ljubavne probleme gledali bez panike. Možete da riješite svaki manji konflikt za koji može biti povod put na koji bi trebalo da idete. Mjesec u najtamnijoj fazi u Strijelcu može donijeti sjećanja na bivšu ljubav, možda na neku od prije nekoliko godina.

BIK

Osjećate se spremnim da se suočite sa eventualnim problemima koje vam pravi neko s kim ste svojevremeno željeli da ostvarite harmoničnu vezu. Sada je došlo vaših pet minuta ali vi se ne ponašate ni kao moralni pobjednik ni kao neko ko drži konce u svojim rukama. Čekate reakciju one druge strane.

BLIZANCI

Mjesec u najtamnijoj fazi dan pred pojavu mladog Mjeseca u astrološkoj kući partnerskih odnosa donosi mogućnost rasprave sa stalnim partnerom ali i udvaranje od strane nekog sa strane. Moguće da vam se kolega s posla uporno nameće i vi ste na korak da prihvatite poziv za izlazak.

RAK

Prilično ste nervozni i zbog Mjeseca, vladaoca vašeg znaka u Strijelcu i zbog Marsa u astrološkoj kući partnerskih odnosa. Uvjereni ste da neko ima nešto protiv vas ili da vam se neko miješa u privatan život. Želite da se posvetite novoj vezi ali niste sigurni da li je trenutni partner vaš pravi izbor.

LAV

Skloni ste da sebe potcjenjujete i birate najpovoljnije rješenje kada je ljubavni život u pitanju, ne želite komplikovane veze ali ćete morati da rašistite sa prošlošću. Spremni ste da sve ostavite iza sebe i da krenete novim putem u život a tamna faza Mjeseca vas samo čini konfuznim i nedovoljno racionalnim.

DJEVICA

Mars u Jarcu pogoduje mladim Djevicama, posebno aktivnim muškarcima koji se bave sportom, muzikom ili su posvećeni karijeri. Ako ste jedan od tih, imate priliku da sretnete na nekom poslovnom sastanku nekog ko će vas oduševiti. Atmosfera u domu nije ni malo prijatna, posebno ako imate osjećaj da niste dovoljno poštovani.

VAGA

Mjesec u najtamnijoj fazi u vašem astrološkom polju komunikacije donosi mogućnost susreta sa nekim ko vam se duže vreme udvara ali je pitanje da li ćete vi biti predusretljivi ili možda i pomalo neprijatni. Pazite dobro šta kome pričate da ne biste rekli nešto što je protivno slici koju želite da ostavite o sebi.

ŠKORPIJA

Dobijate pozive sa više strana za viđenje ali vi imate potrebu da raščistite odnos sa nekim s kim se dugo viđate ili se može dogoditi da sretnete nekadašnjeg partnera koji će biti spreman da vam ponudi da nastavite da se viđate. Veoma ste rado viđeni u svakom društvu i trudite se da niko ne primijeti da ste u nekoj vrsti emotivne dileme.

STRIJELAC

Vaš znak je naglašen prisustvom Sunca, Mjeseca u najtamnijoj fazi i asteroda ljubavi Juno. Merkur, vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa ušao je u vaš znak i čini vas detinjasto iskrenim i pomalo nerealnim kada je u pitanju rješavanje ozbiljnih bračnih ili ljubavnim problema. Potrebna vam je podrška porodice.

JARAC

Prilično ste nesigurni u sebe i pokušavate da se bavite više sobom,svojim osjećanjima i razmišljanjima, planovima nego partnerom. Osjećate se pomalo prevarenim kada je u pitanju veza sa nekim od koga ste mnogo više očekivali. Trudite se da učvrstite pozitivnu sliku o sebi i da povratite samopoštovanje.

VODOLIJA

Vaš društveni život bi mogao biti mnogo bolji kada biste imali povjerenja u prijatelje i u njihovu želju da vam pomognu. Mnogi vam se nalaze pri ruci po mnogim pitanjima, uključujući tu i rješavanje vaših privatnih tj. emotivnih problema ali vi sve to bagatelišete i forsirate neku svoju „priču“ koja vam ne donosi mnogo toga dobrog.

RIBE

Ako ste u emotivnoj vezi, možete danas biti izloženi kritici, naročito kada je u pitanju veza sa nekim sa posla. Mjesec u najtamnijoj fazi u astrološkoj kući karijere ne djeluje baš povoljno na one predstavnike vašeg znaka koji imaju idealizvanu predstavu o nekom ko im se dopada a ugledan je u okviru svoje profesije.