Službenica Poreske uprave Suzana Bulajić i radnice Zemljoradničke zadruge “Grahovo” Dušanka Živković, Ranka i Vasiljka Milović, uhapšene u okviru afere “Grahovo”, puštene su na slobodu jer specijalna tužiteljka Mira Samardžić nije tražila da im se odredi pritvor.
Pored osmoro uhapšenih u okviru istrage o nelegalnoj prodaji imovne zemljoradničke zadruge “Grahovo”, nalogom za hapšenje obuhvaćen i rukovodilac Uprave prihoda u Nikšiću Slobo Popović, koji je nadležnima dostupan, ali se trenutno nalazi na liječenju.
U utorak su u Nikšiću uhapšeni načelnik Uprave za nekretnine PJ Nikšić Krsto Nikolić (62), službenica te institucije Radica Malović (62), nekadašnji direktor Zemljoradničke zadruge Milivoje Živković , direktor firme “Grahovo medikal centar” Zdravko Bošković, službenica Poreske uprave Suzana Bulajić i radnice Zemljoradničke zadruge “Grahovo” Dušanka Živković, Ranka i Vasiljka Milović.
Osumnjičeni za učešće u prodaji imovine ZR Graghovo vrijedne 11 miliona eura za 431.000 eura, u toku dana trebalo bi da iz nikšićkog CB-a budu privedeni sudiji za istrage Višeg suda u Podgorici, koji će se izjasniti o njihovom daljem pritvaranju.